MHC Oudenbosch

Inloggen

Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact

M.H.C. Oudenbosch
hockey
Adres
M.H.C. Oudenbosch
Albanoweg 1a
4731 VG Oudenbosch

0165317470
[email protected]
Postadres
Postbus 121
4730 AC Oudenbosch
Hockey FactoryWil jij ook op onderstaande lijst van de Club van 50 staan? Scroll dan voor meer informatie en voor aanmelding naar de onderkant van de lijst. 

LEDEN:

Richard Wetsteijn

Noek Bosschieter

Advocatenkantoor Vrijlandt Legal B.V.Familie Crébolder

Familie Gerrits

Familie Pesser

Barbara Coster

Robert Zegers

Jan Gerrit van Namen

Jos Blaauwhof

Bert Suykerbuyk

Wim Dictus

Veterinnen MHCO

Service Apotheek Oudenbosch

Vandeputte Safety 
 
Jurgen Jochims
 
Michiel Timmermans
 
Alex Rijk
 
Hans Janse
 
Sjoerd Liebreks

 "Club van 50” is een hernieuwd initiatief van MHCO.

Deze "Club van 50” bestaat uit sponsoren, leden, ouders en trouwe supporters die iets extra’s willen doen voor onze vereniging. Zij betalen jaarlijks gedurende 3 jaar 50,= Euro aan MHCO. Deze gelden worden vervolgens beschikbaar gesteld voor de realisatie van projecten, waarvan de gehele vereniging plezier heeft en die zonder deze steun niet of slechts gedeeltelijk haalbaar zouden zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan een sleeppush-tafel, ballenkanon e.d..

Als tegenprestatie krijg je een naamsvermelding op het "Club van 50 bord” in het clubhuis en een vermelding op de website en op de Lisa App. Bovendien ontvang je uiteraard eeuwige roem! Daarnaast heb je recht op 1x per jaar een gezellige feestavond tezamen met onze vrijwilligers. Op die avond vermelden we wat er dat jaar gedaan is met de opbrengst van de Club van 50.

Meld je aan door het formulier hier te downloaden en ondertekend ingevuld terug te sturen naar [email protected] of ondertekend te sturen naar:

MHCO
T.a.v. de sponsorcommissie
Postbus 121
4730 ACOudenbosch