Onze club MHCO

Hartelijk welkom bij Mixed Hockey Club Oudenbosch.  

MHCO is opgericht op 28 januari 1982 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als qua prestaties. De club telt 289 leden en behoort hiermee tot de grotere sportverenigingen in de gemeente Halderberge. We streven naar een succesvolle combinatie van top-, prestatie- en breedtesport. Wekelijks trainen en spelen er 14 jeugdteams en 3 seniorenteams op het kunstgrasveld in Oudenbosch. 
MHCO is een club voor iedereen. Voor topsporters, prestatie spelers en breedte sporters. Wij zijn een rookvrije hockeyvereniging met vooral veel jeugdspelers, maar ook met een aantal teams voor volwassenen. Onze club streeft ernaar dat iedereen kan presteren op zijn of haar niveau. Maar voorop staan vooral het plezier in het spel in een veilige omgeving.

Sportiviteit, respect, gezelligheid, prestatie en betrokkenheid gaan bij MHCO hand in hand. Met uw lidmaatschap bent u lid van dé hockeyfamilie van Oudenbosch, dat gaat verder dan alleen trainen of een wedstrijd spelen. De sociale factor is voor ons belangrijk, op het veld en er naast. 

We wensen u veel hockeyplezier bij MHCO! Namens alle leden en vrijwilligers, 

Gerben van den Helder
Voorzitter MHCO