Ons club tenue


Onze clubkleding bestaat uit een grijze broek of rok en oranje shirt en kousen. Daarnaast heb je scheenbeschermers nodig, kunstgrasschoenen en een hockeystick. Ga je in de winter in de zaal hockeyen dan heb je een speciale zaal hockeystick nodig en schoenen met een witte zool. 

Voor de veiligheid van de speler is het verplicht om met een gebitsbeschermer te spelen. Je kunt hiervoor een standaard gebitsbeschermer gebruiken of een op maat gemaakte. Vraag hiernaar bij je tandarts. 

De clubkleding is verkrijgbaar via de online winkel The Empire Sport: www.the-empire-sport.nl/verenigingen/mhco. De medewerkers van The Empire Sport zijn bij aanvang van het hockeyseizoen een aantal keren op zaterdag op de club aanwezig met kleding en andere hockeyattributen. U kunt dan ook kleding passen. Via de nieuwspagina op de website wordt u op de hoogte gehouden van de geplande zaterdagen dat ze aanwezig zijn. Het oranje shirt is voorzien van ons MHCO-beeldmerk. Er is gekozen voor een model dat voor langere tijd in de collectie zal blijven. Dit geldt ook voor de broek en de sokken.