Clubhuis en bar

 

 

Gezellig iets eten of drinken voor of na je wedstrijd? Kom dan naar ons clubhuis. We hebben verschillende keuzes in ons assortiment. Op zaterdag hebben we altijd worstenbrood en appelflappen van de verse bakker, Jan Nagelkerke. Ook zijn er verschillende broodjes verkrijgbaar, zoals broodje kroket, frikandel of knakworst. Ook een tosti is te bestellen. Voor de teams die op zondag spelen kan er een mix van mini hapjes besteld worden. De "vette” hap wordt bereid in een airfryer. Verder verkrijgbaar: chips, Haribo snoepzakjes, candybar

Naast de koffie en thee zijn er verschillende frisdranken, bier, wijn (alcohol wordt geschonken na 16.00 uur) en sportdranken verkrijgbaar. Na de wedstrijden zorgen onze barmedewerkers ervoor dat er voor de sportievelingen altijd een kan ranja klaar staat.

Openingstijden

Het clubhuis en de bar zijn in het weekend, tijdens de wedstrijden, open. Door de week is het clubhuis open maar de bar is dan niet bemand. Zijn er extra activiteiten zoals bv. Clinics of evenementen, dan is het clubhuis en bar geopend. De openingstijden zijn dan te vinden in de uitnodiging.

Faciliteiten

Er zijn meerdere ruimtes in het clubhuis: de kantine met daarin de gezellige barruimte en keuken en de bestuurskamer. Tevens hebben we toiletten, een materiaalkamer en kleedkamers met douches. Bij de bar hangt een AED. Icepacks vind je in de vriezer in de keuken en de EHBO-doos staat achter de bar.

De bezoekende clubs kunnen zich melden aan de bar.

Bardiensten

De bar van MHCO draait volledig op vrijwilligers. Vind je het leuk om MHCO te vertegenwoordigen zonder dat het al teveel tijd kost? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bar coördinator leid je in de weekenden het clubhuis/bar in goede banen. Je ondersteunt de bardienstvrijwilligers. Daarnaast spring je bij waar nodig. Samen met oa. de leden van de barcommissie (de barcie) zorgen we ervoor dat het weekend op een prettige manier verloopt.

Belangrijkste verantwoordelijkheden daarbij zijn:

  • aansturen bar vrijwilligers;
  • gastvrouw/-heer zijn voor onze vereniging;
  • bar planning;
  • zorgen dat de wekelijkse (schoonmaak)taken worden uitgevoerd;
  • ondersteuning tijdens evenementen;
  • inkoop horeca.

 

Voordelen van bar coördinator zijn: Je sluit je aan bij een gezellig team.

Kom jij onze pool van 4 coördinatoren versterken en ons helpen de horeca naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan bij één van onze leden van de Barcommissie of via [email protected].

We kijken uit naar je aanmelding!!!