Lid worden in 3 stappen

Stap 1: we ontvangen je met open armen 
Lijkt het jou of je kind leuk om te hockeyen bij MHCO? Je bent van harte welkom op ons schitterende en gezellige sportcomplex op Albano in Oudenbosch. Kom langs om kennis te maken met de club en te kijken bij een training. Je zal met open armen worden ontvangen, want we vinden het altijd leuk om nieuwe gezichten te zien. Instromen kan in elke leeftijdsgroep, van jong tot oud dus. Bekijk hier welke teams er zijn en hier voor de trainingstijden. Je kan gewoon langskomen of stuur een mail om een proefles te volgen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Stap 2: meld je aan 
Ben je na de kennismaking overtuigd en zie je het helemaal zitten om lekker te gaan hockeyen met enthousiaste leeftijdsgenoten? Word dan lid door dit aanmeldingsformulier in te vullen! Bedenk wel dat je het lidmaatschap altijd aangaat voor een heel seizoen. Hockey is een teamsport en daarom wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig bent tijdens trainingen en wedstrijden. Voor diverse activiteiten zoals rijden naar wedstrijden, fluiten, bardienst, training en coaching wordt een beroep gedaan op de ouders. Want een vereniging maak je met elkaar! 

Stap 3: van harte welkom 
Gefeliciteerd, je bent nu officieel lid van MHCO! Zodra je lidmaatschap is verwerkt, gaan we met je aan de slag. De meeste nieuwe leden beginnen bij de start van het nieuwe seizoen, na de zomervakantie. De jongste kinderen kunnen altijd terecht bij de Benjaminhockey of de trainingen op vrijdagmiddag. Oudere kinderen worden ingedeeld in de nieuwe teams die in de zomermaanden worden samengesteld, uiteraard afhankelijk van je leeftijd en niveau. Sta je te popelen en kan je niet wachten tot het nieuwe seizoen start, dan is het soms mogelijk om gedurende het seizoen in te stromen, maar dit kan alleen als er nog plek is in bepaalde teams. Veel plezier bij MHCO, de sportiefste en gezelligste club in de gemeente Halderberge, en heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mail naar [email protected]!